Image

Dia 6 de juny, a les 13,30 h., al bar Can Colau de Cala Mesquida

Bones, a tots els lectors de Cap Vermell:

   Volem anunciar que farem una trobada de truquers dia 6 de juny al bar Can Colau de Cala Mesquida a les 13:30h, el motiu d'aquest dinar es que per la xarxa circula una pàgina per poder jugar a truc, i a la qual estic enganxada, no sols per jugar si no també per la gent que he conegut i amb la qual assistim a dinars cada parell de mesos per pobles diferents i ara ens ha tocat a nosaltres organitzar aquest dinar.
   A la pàgina juga majoritàriament gent de Mallorca, però també juguem amb gent de Menorca, gent que està per Eivissa, valencians, catalans i fins i tot hi ha un que entra de Mèxic, poc, però entra!
   La qüestió es que s’organitzen aquests dinars per veure’ns les cares, conèixer la gent amb la que jugues a la xarxa i així poder jugar en directe de tant en tant i gaudir d'una jornada truquera amb bona gent. Si vos fa il•lusió entrar a fer una ullada a la pàgina la direcció es la següent: www.retruc.net, per poder davallar la pàgina heu de tenir instal•lat el programa Java, i en cas de tenir el Avast anti-virus heu de tenir-lo en pausa per entrar a les diferents sales que hi ha, que son un total de 4, dues gratuïtes i dues de pago, amb les quotes de les quals es pot mantenir la pàgina oberta i son 30€ al any. Aquesta pàgina està creada per un mallorquí que viu a Cas Concos, va  començar segons ens va explicar una vegada com una idea per un final de projecte de la carrera, i al principi s’havien de cridar per poder jugar, ja que no se si sabeu que per jugar a truc es necessiten 4 jugadors. Avui la pàgina conta amb mes de 8.000 usuaris!! No es que es pugui jugar a truc a qualsevol hora, ja que la gent que entra sol ser treballadora, encara que també hi ha un molt bon grapat d’estudiants, però pràcticament tot el dia hi ha gent a alguna de les sales, que consta d’un xat central amb el que pots xerrar amb els altres jugadors i “taules”
   No som evidentment l'única jugadora de Capdepera, el meu nic a la pàgina es el de Copes, però també circulen nics de gent gabellina com ara: Gabellins, Asdoro, Monja, Judaspriest, Enduscap, Metget, Dosmes,Sr_Creative,Marc_Forty, Joveros, ...
   Ja fa uns mesos a un dels dinars Tv3 ens va venir a filmar i va oferir desprès un resum al telenotícies del mig dia, i un ocellet m'ha dit que possiblement dissabte tinguem l'honor de sortir en directe per Radio Capdepera al programa el cafè dels dissabtes
   Si vos animeu a venir al dinar i conèixer en directe la gent amb la qual juguem i fins i tot fer uns trucs, no ho dubteu, poseu-vos en contacte amb en Pere o amb jo i per 20€ ens preparen un menú que consistirà amb picada, arròs marinera, porcella o peix a triar de segon, postres i cafè.
    A veure si veniu a riure i fer un parell de trucs!!!

Eva Ferrer