L'Ajuntament de Capdepera posa en marxa una campanya de prevenció per a incrementar la seguretat ciutadana




La Policia Local impulsa un dispositiu de controls en el qual han estat inspeccionats un total de 120 vehicles en un mes


L'Ajuntament de Capdepera, des de l'àrea de Policia, ha posat en marxa una ambiciosa campanya de prevenció per incrementar la seguretat ciutadana al municipi gabellí. D'aquesta manera, la Policia Local de Capdepera ha iniciat una sèrie de controls constants, centrats bàsicament els caps de setmana, dins d'un dispositiu que ha propiciat aconseguir la inspecció d'un total de 120 vehicle en un mes.

D'una banda, s'han incrementat els controls d'alcoholèmia amb un etilómetre evidencial recentment calibrat -que registra la taxa d'alcohol de forma detallada- i amb el qual s'han controlat un total de 75 vehicles en aquest mes, controls que han donat un resultat de: sis conductors denunciats per via administrativa per haver superat la taxa d'alcoholèmia i dos detinguts per la seva influència en la conducció.

Image

D'altra banda, s'han potenciat els controls relacionats amb la documentació, a travès dels  quals s'han controlat un total de 33 vehicles, amb l'objectiu d'evitar accidents i prevenir en la seguretat ciutadana.

Un dels resultats destacats amb la posada en marxa d'aquest dispositiu és la detenció d'un individu de nacionalitat polonesa, TSF, de 29 anys d'edat, sobre el qual requeia una ordre de recerca i captura, i s’ha procedit a extraditar-lo al seu país d'origen.

En aquest sentit, a l’hora d’identificar aquest conductor, va ser significativa la seva conducta, en observar que aquest presentava signes d’haver consumit begudes alcohòliques. A més, en comprovar l’estat del vehicle sol·licitat a la Guàrdia Civil, es va poder comprovar en primera instància que no presentava la documentació corresponent, que quan es va verificar va permetre detectar que existia una ordre de crida i cerca sobre l’esmentat conductor.
 Des de l'àrea de la Policia a Capdepera es vol comunicar als ciutadans que aquesta campanya de controls continuarà durant els propers mesos en diferents punts de la localitat i, en aquest sentit, es demana la col.laboració ciutadana.

Dept premsa
Ajuntament de Capdepera.