Clica per ampliar la imatge

És un plaer informar-los de la propera campanya de donació de sang que tindrà lloc a:

CAPDEPERA-CENTRE SANITARI

Divendres 31 de maig de 2024 de 16’30 a 21 hores 

Les persones interessades poden sol·licitar cita per donar sang a la plana web www.donasang.org, a la secció "demana cita per donar".

Per poder fer difusió i promoció de la campanya a les seves xarxes socials i als seus contactes adjuntem el cartell informatiu.

En nom de tot el personal del Banc de Sang i Teixits (BSTIB) li agraïm per endavant la seva valuosa ajuda.



Balears precisa augmentar les donacions de sang per atendre els pacients i preparar-se per a situacions d'emergència

El Banc de Sang de les Balears necessita 1.000 donacions a la setmana.

Abans d'entrar en plena temporada estival, quan les donacions de sang tendeixen a disminuir, el Banc de Sang de les Illes Balears fa una crida urgent a la població perquè acudeixi a donar sang per garantir el subministrament dels diferents components sanguinis i estar preparats davant qualsevol situació d'emergència.

Actualment, les reserves de sang es troben en nivells baixos amb 652 unitats dels diferents grups sanguinis, quan les Balears precisa unes reserves setmanals de mil donacions per poder cobrir la demanda habitual i estar preparats en cas d'una eventualitat. És essencial destacar que aquestes unitats són vitals per atendre emergències mèdiques i pacients amb malalties cròniques que depenen de transfusions per viure.

És crucial que totes les persones sanes, d'entre 18 i 65 anys, residents o visitants a les Illes Balears, considerin donar sang per estar preparats davant qualsevol situació d'emergència. Cada donació pot salvar fins a tres vides i és fonamental en aquests moments.