L'atorga ATEGRUS (Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente), que certifica la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat
La platja de Cala Agulla (Cala Rajada) han rebut el guardó d'Ecoplayas que atorga ATEGRUS (Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente) que certifica la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat.
L'acte ha comptat amb la presència del batle Rafel Fernández, regidors de l'Ajuntament de Capdepera, representants de les empreses concessionàries de platges i el Servei de Salvament i Socorrisme de Capdepera.
La regidora de Medi Ambient, Carmen Corraliza ha assenyalat la importància d'aquest guardó que reconeix tota la feina feta per mantenir la nostra costa I la necessitat de cara al futur del turisme sostenible i mediambiental al nostre municipi. Un guardó merescut i que ens anima a continuar fent feina en el manteniment i equipament de les platges de tot el nostre municipi.
El municipi de Capdepera compta amb tres cales amb aquest certificat: Cala Agulla, la platja de Son Moll des de l'any 2017, i Cala Mesquida des de l'any 2018.