Amb la presència de Bel Busquets, Rosa Cursach, Josep R. Cerdà, Rafel Fernández, Pere Terrassa i les actrius Toti Fuster i Alícia Garau.


El Teatre de Capdepera acollirà des del diumenge 24 d'octubre fins al 24 d'abril el CICLE DONA I TEATRE.
 
L'acte que ha tengut lloc al Teatre Principal de Palma, ha comptat amb la presència de Bel Busquets, vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política lingüística, Rosa Cursach, directora insular d'igualtat i diversitat,  de Josep R. Cerdà, director del Teatre Principal i Rafel Fernández, batle de Capdepera, Pere Terrassa, regidor de cultura i de les actrius Toti Fuster i Alicia Garau.
 
Durant aquest cicle es representaran un total de 7 obres de teatre on destaquen les actrius com a personatges principals i també les creadores, dramaturgues, directores i escenògrafes de gran prestigi.
 
Des de l'Ajuntament de Capdepera es pretén així posar en valor al teatre en aquest sentit i donar a conèixer als ciutadans del municipi i als que s'hi vulguin acostar aquest cicle tan especial.
 
 
El batle de Capdepera, Rafel Fernàndez, destaca que la intenció d'aquest cicle és recolzar les creacions professionals de gran qualitat del teatre de les illes i que també serveixi per conscienciar de la problemàtica de la dona a la nostra societat.
 
Al final de cada funció s'iniciarà la tertúlia TERCER ACTE, on el públic pot parlar amb les actrius i creadores de cada obra i obrir un debat entre tots fent referència a la funció del dia.
 
 
El cicle s'inicia el diumenge 24 d'octubre a les 19 h amb l'obra "ANAR A SATURN I TORNAR" de Marta Barceló, sota la direcció de Núria Vizcarro i la interpretació de Marga López.
 
 
 
 
CICLE DONA I TEATRE A CAPDEPERA 2021-2022:
▪️ 24 octubre ANAR A SATURN I TORNAR
▪️ 14 novembre BATEC
▪️ 12 desembre LA CLAROR
▪️ 9 gener RADIOFÉMINA
▪️ 13 febrer JOANA E.
▪️ 6 març GINOIDE
▪️ 24 abril KELLY
 
 
Totes les funcions són a les 19 h.
En acabar, TERCER ACTE: un espai de xerrada amb les actrius.
Entrada sis primeres funcions: 10 €. Anticipada: 7 €
Kelly: 15 €; anticipada: 10 €
Abonament 5 espectacles + entrada Kelly: 35 €
OIT Capdepera, taquilla una hora abans i reserves al WhatsApp 679051171.