CLOENDA DEL SEGON PERÍODE DEL VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC I INICI  DEL TERCER A CAPDEPERA I CALA RAJADA
 
Image

     Dimarts 17 de febrer a les 19h tendrà lloc la cloenda del 2n període de voluntariat lingüístic, que en aquests moments es du a terme al municipi, i l’inici del 3r del tercer.
    El voluntariat lingüístic consisteix en trobades entre una persona aprenent de català i una catalanoparlant, que sovint ajuda la persona aprenent a millorar la seva fluïdesa d’expressió oral. Les sessions són informals i es duen a terme en els espais que cada parella estableix: a casa, a un bar, passejant, etc.
   La campanya de voluntariat lingüístic està organitzada per l’Ajuntament de Capdepera i Paraula. Centre de Serveis Lingüístics i entre 2008 i 2009 s’hi han adherit un 70% dels municipis mallorquins. I en el cas del municipi gabellí, fins ara hi ha participat un total de 21 persones. 
   En aquesta sessió de cloenda s’avaluarà aquest segon període de la campanya, tot aportant propostes de millora o canvi per a futures edicions, i la sessió es clourà amb una picada.
    Per al proper dissabte 21 de febrer els voluntaris participaran al programa de ràdio dels membres de Cap Vermell “El cafè dels dissabtes”, on contaran en directe la seva experiència de participació en el voluntariat.

Image