Sa Gravera (com altres llocs públics) s'ha tornat un espai triat per molts de ciutadans per a celebrar festes particulars. Hi ha espai, jocs infantils, ombra, contenidors de reciclatge, es troba a una zona discreta... Vaja, que tot són avantatges!

Molta gent fa la seva festa i recull els fems, i deixa l’espai més o manco net. El  problema rau en què no tothom fa el mateix, més aviat es pensen que pel fet de ser un espai públic tenen dret a fer el que vulguin i deixar-lo fet una soll.

Aquest dilluns hi hem anat  de bon matí i ens hem trobat brutor escampada per tot el pinar, i no és la primera vegada ni  molt manco. Una autèntica vergonya! En teoria, el parc havia de tenir un horari i tancar-se a la nit (no sé si s’ha arribat a fer qualque vegada), per això  es va posar una reixa. Si les festes es controlassin (avui han sortit alguns suggeriments,  des de prohibir-les directament o  que s’apuntin a una llista posant dia i hora, o deixar una fiança... ), d’alguna manera es podria saber qui compleix les normes mínimes de civisme i pot emprar sa Gravera i qui no.

No sé què pensarà fer l’equip de govern, però alguna mesura s’haurà de prendre. Resulta incomprensible que entre tots paguem la neteja de la gent que no sap respectar els espais públics: que facin les festes a casa seva.