per Marja Link



"Hola, potser sabeu, qui és responsable per a actualitzar la informació sobre les platges en l’infocapp?
Avui de bell nou no hi ha la informació sobre les banderes vermelles i les meduses a cala Mesquida i cala Agulla. Els hi enviam un missatge i després es canvia.

No és normal, així no val aquest app infocapp!!!"

Marja Link

NOTA DE REDACCIÓ: Ens adreçàrem a in-off per saber la seva versió i si hi havia qualque problema i ens contestaren que fins que no arriben els socorristes i s’instal·len no els passen la informació. Abans la informació que rebien en tancar el servei de socorrisme quedava fins l'endemà, la qual cosa pot provocar informacions errònies. A rel d'una queixa van dicidir que no s'indicaria l'estat de les platges fins que arriben els socorristes i informen de la situació real de la platja. Aixó pot ser devers les 11h. Ells comencen, segons els mesos, entre les 10,30 i les 11h.

I així ho traslladàrem a na Marja Link i aquesta és la seva resposta:
"Infocapp no serveix de res, si les informacions sobre les banderes no s'actualitzen de bon matí. Hi ha famílies que miren Infocapp abans de decidir a quina platja van. Però quan arriben a la platja Cala Agulla i veuen la bandera vermella i meduses, una informació que l’Infocapp no havia ensenyat (i parlam d’info a les 11.20 hores!), no estan molt contents!
Ja considerem no informar pels nostres grups en facebook, que hi ha això.
app Infocapp! No serveix!"