Una lectora ens ha remès una breu nota amb fotografies del carrer Baltasar Coves.

Ens diu així : "Hola, fa més de 5 anys que van posar les barreres i les coses segueixen igual o pitjor: amb herba. tot oxidat i en mal estat. I això que es troba a l'entrada al poble! Basa veure les fotografies.
La gent inclús ha de caminar pel mig de la carretera perquè no hi ha vorera.
Parlo de la travessia Baltasar Coves, una mica més amunt  de l'antic Müller."


Les imatges d'aquest article han estat remeses per la pròpia lectora.



Nosaltres des de la redacció de Cap Vermell agraïm la seva nota, com totes les que ens arriben, i només volem recordar que l'any  2017 ja publicàrem un article en el que dèiem que el Carrer Baltasar Coves necessitava mà de metge i  que  " A un ple la regidora de Vies i Obres comentà que eren conscients del problema i que s'havia de redactar un projecte... Esperem que sigui una mica més diligent que fins ara". 
Ens queixàvem que feia dos anys que s'havia fet malbé la vorera del carrer i ja han passar gairebé 4 anys més!  El projecte molta via no ha fet! O per ventura està fet i dorm a un calaix... qui ho sap?


Per ampliar la informació:

http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/un-peu-per-aquesta-foto/20277-esllavissada-d-un-mur-al-carrer-baltasar-coves

http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/un-peu-per-aquesta-foto/24598-el-carrer-baltasar-coves-necessita-ma-de-metge