Fa unes setmanes se senyalitzava, amb cinta i un parell de barreres, un bocí de voravia de l'autovia Joan Carles I...

Image

 

   El motiu, el perill d'esbucament d'una paret de marès que havia cedit pel pes de la terra acumulada. Passat el temps, la paret segueix com abans, la voravia ocupada i no sembla que s'hagi de fer res per solucionar-lo. Si realment hi ha perill, s'hauria d'exigir una mica de celeritat al responsable de l'adob i recuperar el lliure pas per la zona.

   Dit això, volem aprofitar l'avinentesa per recordar a "qui calgui" la necessitat de fer una bona reconversió de l'autovia que, malgrat ser una zona habitual de passeig i la principal via de comunicació entre Capdepera i Cala Rajada, sembla abandonada. S'haurien de millorar i ampliar les voravies, habilitar zones de pas de peatons per creuar les carreteres, millorar els accesos a les finques, tenir cura dels arbres i zones ajardinades i, especialment, millorar l'entrada a Cala Rajada. En definitiva acabar amb el seu progressiu deteriorament.

   Vaja que proposam s'hi guanyi una zona de passeig entre Capdepera i Cala Rajada

Nota post escriptum: Ja se fa obligatòri l'adob de la paret, amb les pluges de maig ha arribat a caure i no hi altre remei que aixecar-la