El señorito













Bernardo Calafat Mascaró, resident a Ciutadella de Menorca, i Juan Sancho Calafat, resident a Palma de Mallorca, cosins i “Caracus” tots dos volem donar una carinyosa sorpresa a na Bàrbara Lliteres Sureda. A na Bàrbara "Catoia", "Vergera", "Racona"  i "Caraca". Per nosaltres, cosins germans de la seva mare Antònia, serà sempre "Barita".

L'any 2015 ha estat l'any en què ella ha “fet poble” a Capdepera, per  Sant Antoni i Sant Bartomeu. Ha pronunciat dos sentits pregons molt emotius i engrescadors.

Volem recordar que na Bàrbara sempre ha estat molt involucrada en les activitats del poble. Aquesta imatge és una prova del que deim. Quan era més jove ja pujava a l'escenari a participar dels festivals que s'organtizaven. Aquí la tenim interpretant "El señorito". No disposam de la seva veu, però si de la seva foto per recordar el moment.

En Bernardo recorda  el refrany que diu:"De casta le viene al galgo” 

Va per tú “Caraca Petita”…i tots els teus. No ens oblidam de tu, estimada cosina, ni de la teva mare Antònia Sureda Caafat "Vergera", però tampoc ens oblidam de ton pare en Miguel “Catoi”, que ens deixà massa prest .

Septiembre 2015

Joan Sancho Calafat i Bernardo Calafat Mascaró, “Caracus