Finalitza el I Pla de Formació Contínua “Capdepera Agrupat”



   El mes de desembre ha acabat el I Pla de Formació Continua al personal al servei de l’Administració Publica que s’ha desenvolupat conjuntament entre els municipis de Capdepera, Sant Llorenç y Artà.
   El Pla de Formació va començar el mes de maig i s’han realitzat un total de 12 cursos genèrics d’entre 20 i 40 hores a les dependències dels tres Ajuntaments en torns rotatius.
   En total s’han apuntat uns 100 alumnes a cursos com Excel, acte Administratiu, Word o Hisenda Local. Els que han tingut més demanda han estat els d’àmbit jurídic mentre que els d’Alemany són els de menys assistents.
   El I Pla de Formació s’ha realitzat gràcies a una subvenció del Govern Central destinada a la formació dels empleats a les Administracions Publiques d’un total de 14.633 euros.
   Els objectius del Pla eren millorar la qualitat informativa al ciutadà, agilitzar la gestió  administrativa dels funcionaris i l’atenció i el servei a l’administració en general, a més de possibilitar la promoció i la mobilitat dels funcionaris.
  Per realitzar els cursos s’han contractat professors de la zona de Llevant per fomentar el treball.
  Segons l’Ajuntament l’any que ve es tornarà a demanar la subvenció perquè els resultats han estat satisfactoris.

Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera