Dia 20 de juny, la batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer acompanyada de la regidora de Turisme, Agripina Rocha, van assistir a Es Baluard a l'eForum eMallorca Experience 2024, una jornada baix el lema "Compromesos amb el nostre futur".



A l'eForum eMallorca Experience 2024 s'han tractat temes relacionats amb el turisme i el nostre futur com els desafiaments i solucions a l'era de la sostenibilitat ambiental, desenvolupament urbà sostenible, els reptes del futur a les zones portuàries sostenibles i el turisme del futur, els recursos naturals, les capacitats de càrrega i l'harmonia social.

 

Per la seva banda regidora de Turisme de l'Ajuntament de Capdepera, Agripina Rocha participa en el eForum d'eMallorca Experience 2024, a la taula rodona amb el tema de la sostenibilitat i convivència: "El futur del turisme a les Illes Balears".



A la taula rodona participen; Daniela Otero, presidenta Interina del Comitè Mundial d'Ètica del Turisme de l'ONU - Turisme, Josefina Linares, batlessa d'Alcúdia, Joan Monjo, batle de Santa Margalida, Juan Antonio Amengual, batle de Calvià, Martí March, batle de Pollença, Miquel Nadal, batle de Sóller i el moderador, Manuel Molina, director de Hosteltur.