Dia 8 de març, a l'IES Capdepera han celebrat el 8N amb un seguit d’activitats. Els alumnes d’AGA ha muntat un llaç lila de grans dimensions, fet amb pauma,  al rebedor del centre, en homenatge a les dones de la Llata, que durant tot el mes de febrer han dut a terme els tallers. Com podeu veure les imatges va quedar xulíssim!

Els alumnes de 4t van dibuixar les Dones de la Llata. Han fet retrats de les Dones de la Llata que ens han visitat aquest mes de febrer i els han posats damunt unes fulles de pauma i van quedar penjades als passadissos. Un homenatge preciós com podeu veure a els imatges.

Dia 8 les dones que formen part d’Esperit Feminista van participar en els actes organitzats, amb la lectura del manifest a càrrec de n’Eva Ferrer i penjant una pancarta en homenatge a les dones represaliades pel franquisme. Els alumnes de jardineria han plantat un tamarell, en homenatge a Aurora Picornell i les Roges del Molinar. L’acte ha comptat amb la presència de na  Nebot, que va dirigir unes paraules als alumnes durant l’acte.

Els alumnes de Literatura  universal van fer un homenatge a les dones escriptores de tots temps.

Les imatge il·lustren part de les activitats dutes a terme (algunes d’elles ja comentades a Cap Vermell). Les fotografies són del Facebook de l’IES Capdepera.