L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera presenten, un any més, el nostre municipi a FITUR 2023



L'Ajuntament de Capdepera amb l'Associació Hotelera de Capdepera i Visit Capdepera són presents a l'edició d'aquest any de FITUR, una de les més importants del sector turístic a nivell mundial.

Capdepera continua present a Fitur, una plataforma per al desenvolupament i la promoció del turisme del nostre municipi, amb tota l'oferta de turisme plural, amb platges i paratges naturals, el patrimoni històric i cultural i la gran oferta d'oci i esports.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha destacat la importància d'aquesta fira per a donar a conèixer el nostre municipi a nivell nacional i internacional. "Fitur és una oportunitat única per mostrar la qualitat turística de Capdepera i atraure visitants al nostre municipi".
A més, el batle ha destacat l'esforç que fan l'Associació Hotelera i l'Ajuntament per promocionar el turisme sostenible, desestacionalitzat i que fomenta l'economia del nostre municipi.

Fitur és una de les fires de turisme més importants a nivell nacional i internacional, on els professionals del sector ofereixen les tendències i les noves tecnologies en matèria de turisme. La fira ofereix una gran oportunitat per a les destinacions turístiques i organismes relacionats amb el sector turístic per presentar les seves novetats i promocionar les destinacions turístiques.