En la IX Edició Premis Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears (AGEPIB) 2022.



L'Ajuntament de Capdepera i l'àrea d'esports municipal CAPDEPERA ACTIVA han rebut el premi AGEPIB a la gestió pública 2022.

L'Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears ha guardonat la labor duita terme al municipi de Capdepera amb la gestió esportiva i les activitats que es realitzen durant tot l'any al municipi.

Des de l'Ajuntament volem donar l'enhorabona a tots els gabellins, les gabellines i als tècnics municipals d'esports.

Rafel Fernández, batle de Capdepera ha remarcat la labor que es du a terme des de Capdepera Activa per fomentar i potenciar el món esportiu entre els nostres ciutadans. Fa anys vam apostar per oferir un servei de qualitat, obert a les propostes ciutadanes i amb l'esperit lúdic i competitiu enfocat amb la pràctica de l'esport i ara podem veure els fruits de tota aquesta feina.

Marga Rico, regidora d'esports ha agraït la bona feina dels tècnics municipals amb aconseguir que el nostre municipi sigui un referent dins les Illes Balears en gestió esportiva i mostrar tots els beneficis que té la pràctica de l'esport tant entre els joves com per a les persones de qualsevol edat.

Enhorabona!