El pàrquing és al carrer Isaac Peral. Un home ha sofert cremades de diversa consideració.El matí del diumenge Cala Rajada ha berenat amb el so de les sirenes dels bombers. Cap a les 10'30 h s'ha pegat foc el soterrani de l'edifici Ses Rotges. Es desconeixen les causes, però no es descarta un curtcircuit com a origen probable. El garatge ha estat precintat i demà els tècnics intentaran aclarir les causes de l'incendi.També fins demà, de moment, s'ha desallotjat als residents dels pisos de damunt del pàrquing (devers 90 persones)  fins que no es dugui a terme una inspecció tècnica detallada de l'immoble. Els veïns desallotjats han estat distribuïts en establiments hotelers dels voltants. Els habitatges han quedat sense llum i aigua.
Alguns veïns ens han comentat que a Cala Rajada han hagut talls de llum intermitents, la causa sembla ser un transformador afectat que ha hagut de ser canviat.Segons els bombers, el foc ha calcinat una motocicleta i un traster.

Esperem que l'home afectat per les cremades i inhalació de fum es recuperi satisfactòriament i els veïnats puguin tornar a les seves cases.