Les bosses de fems s'acumulen vora els contenidors dels punts de recollida 




 Amb el dubte si es compliran o no els serveis mínims decretats per l’ajuntament i el calendari de recollida publica, durant aquest segon dia de vaga s’ha fet més visible l’acumulació de bosses de fems al voltant dels punts d’aportació, especialment a Cala Rajada.

Gairebé tots els contenidors de rebuig (encara n’hem trobat qualque que no era ple del tot) vessaven les bosses de fems s’acaramullaven a les voreres. Un dia sense recollida i els efectes són visibles.

A Capdepera i les zones de recollida porta a porta, n’hi ha manco bosses acumulades.

Alguns restauradors i hotelers, han comentat que ahir no se va recollir els fems de molts d’hotels i que l’empresa no garanteix els dies de recollida habilitats durant la vaga.

En declaracions als mitjans de comunicació (la vaga és a tots els mitjans de comunicació), el batle ha comentat que no veu viable un increment dels sous superior al 4%. Per la seva banda els representants sindicals parlen que fa anys que no s’ha pujat el sou als treballadors i reclamen una pujada entre el 18 i el 21%. No tenim notícies directes de la marxa de les negociacions entre les parts.

La imatge que no voldríem veure, la dels carrers plens de fems, es comença a dibuixar. És el que mancava a una temporada turística que té dificultats per arrancar.

Així estaven els contenidors de Cala Rajada, avui dilluns... ( Gràcies als lectors que ens han remet imatges).