L'Ajuntament amplia el personal de neteja als centres educatius del municipi



 Els centres de s'Alzinar i s'Auba es desinfecten vàries vegades al dia per a garantir la seguretat dels alumnes.

L'Ajuntament de Capdepera ha incrementat el personal de neteja als centres educatius del municipi per tal de desinfectar vàries vegades al dia les instal·lacions dels CEIP s'Alzinar i s'Auba i garantir així la seguretat dels alumnes.

Segons ha explicat el regidor d'Educació, Agustí Nebot, hi ha un equip de quatre integrants, dues persones contractades per l'empresa concessionària i 4 procedents del 'Projecte Millora' desenvolupat pel Departament de Serveis Socials per a la integració de persones amb perill d'exclusió sociolaboral.
 

Així, des de les 8 del matí a les 13 hores, aquest equip neteja i desinfecta contínuament les zones comunes de les escoles; banys, patis, aules, passadissos, escales d'accés, etcètera, i mobiliari com taules, cadires, passamans, entre altres elements.

"Es desinfecta el pati en cada canvi d'alumnes, es netegen gronxador, tobogan, trespol, i mentre els alumnes estan d'esbarjo es desinfecta l'aula perquè en tornar del pati estigui tot net". 

En horari vespertí, una altra 'brigada' de neteja constituït per un treballador de l'empresa i tres beneficiaris del 'Projecte Millora', desinfecten el total de les instal·lacions "perquè tot el conjunt de l'escola quedi totalment desinfectat per reprendre les classes l'endemà". 

"La seguretat dels nostres alumnes és prioritari per al Consistori i no restarem esforços per garantir-la, perquè els pares puguin deixar els seus fills i filles amb total tranquil·litat al centre escolar", conclou el regidor.