El poliesportiu del Figueral s'omplí amb més de 600 persones que degustaren la paella a favor de SOM AQUÍ GABELLINS.


  

Diumenge dia 2 de Setembre al poliesportiu de Capdepera es celebrà una jornada solidària a partir de les 14 hores. L'esdeveniment, que ja es dugué a terme l'any passat, comptà amb uns quants punts de venda d'entrades, que superaren les de l'any anterior. El recinte era ple, com aquell qui diu, amb unes taulades plenes de poble.



Seguidament, els cuiners ( de l'associació de les festes d'El Carme) prepararen una paella gegantina a defora de l'edifici, que, una vegada enllestida, hagueren d'alçar amb una grua, sota la mirada atenta d'alguns ciutadans.





Dintre, un escenari, esperava el sorteig, que es celebrà després del dinar, que comptà amb nombrosos patrocinadors, i es regalaren molts de presents, en un sorteig on la festa dels comensals va estar garantitzada amb el repartiment de nombres, que cantaven els portaveus de l'Associació. Una d'elles ens comentava: " És increíble com s'ha involucrat la gent, ha vengut gairebé tot el poble, i és que la solidaritat és molt maca". D'altra banda, es pot dir que la gent pogué menjar un plat de postre, beguda i paella per un mòdic preu.

També la llarga cua va fer que s'esperés amb més delit el saborós plat, que es serví amb molta voluntat per part d'un grup de gabellins engrescats en la causa solidària: l'Associació de les festes del Carme. Després del sorteig, que durà una bona estona, es donà pas a l'actuació del grup Sustrandos, que demostrà una vegada més que sap fer ballar els més joves i entretenir els més grans. Amb el seu repertori animat va fer que la jornada fos festiva fins al final i dolça com el troç de coca de quarto que es serví amb el gelat com a postres.

En definitiva, el poliesportiu acollí una jornada solidària, perquè molta gent hi participà amb molta d'il·lusió i voluntat. La implicació dels organitzadors va ser màxima i a més el poble tengué una gran taulada per conversar, menjar distreure's, etc. Esperem que aquest dinar vagi en augment i l'any vinent pugui comptar amb un major nombre de participants. Els gabellins demostraren que també eren aquí.

Us deixem algunes imatges de la festa.