En el darrer mes i mig ha celebrat dos plens ordinaris. En el primer, dia 14 de setembre, s'aprovà el nou logotip i els comptes de la Fundació que, resumits, són els següents: els ingressos de l'any 2015 foren de 228.899 euros i, les despeses, de 199.299 euros; per la qual cosa presenten un superàvit de 29.600 euros. El romanent actual és de 110.000 euros. 

Al mateix plenari s'oferiren les dades de les entrades mensuals. El mes més fluix és el gener, amb 2.553 euros. En el primer trimestre s'ingressaren 27.894 euros i, en el segon, 91.598'9. L'excepcionalitat de la passada temporada turística també ha provocat un considerable augment dels ingressos; a finals de juny s'havien recaptat 24.000 euros més que l'any passat per la mateixa data; un augment del 20 %.

El nombre de visitants per nacionalitats durant l'any 2015 fou de 54.684 alemanys, 9.920 espanyols, 5.656 francesos i 5.444 anglesos; la resta de nacionalitats no arriben a la xifra de dos mil visitants.

 L'aprovació de l'esborrany d'Ordenança Fiscal s'ha fet en el darrer plenari (27 d'octubre). Segons l'interventor, tots els ingressos per a activitats relacionades amb el Castell que no tinguin acollida legal dins les Ordenances Fiscals seran il·legals. A efectes pràctics, en el cas del Castell, tot seguirà més o manco igual: el preu de l'entrada és de 3 euros i els grups superiors als 15 membres tindran una rebaixa en el preu. Les taxes per celebració de noces o reportatges fotogràfics estan incloses en unes altres ordenances municipals més generals.

En el darrer plenari hi assistiren l'arqueòloga Catalina Garau i l'arquitecta María Luisa Martínez Alvarado, autora dels plànols i del projecte de restauració integral de l'esglesieta.

L'arquitecta explicà que la prioritat és actuar sobre les zones afectades per les humitats i solucionar les patologies que presenten els murs de la cara nord i els terrats; es refarà el parament exterior i es canalitzarà l'aigua de pluja de la teulada.

Dissabte dia 5, a les 11 h del matí, a l'esglesieta del Castell hi haurà una conferència sobre els grafits nàutics localitzats a dues habitacions del temple. Aquesta troballa ha fet que es redactàs un projecte diferenciat pels grafits i que contempla la protecció de les estances, reparar l'escala de caragol i la que hi ha a la sagristia, il·luminar dits espais, posar una barana de protecció, etc...

Segueix endavant el projecte de nova electrificació del Castell, interiorment i exteriorment; es renovarà la passarel·la de fusta que condueix al portal del Rei en Jaume, des del camí de pujada al Castell. També s'informà de les laborioses i persistents tasques per aconseguir subvencions de fons europeu i del Consell.