El proper dia 29 d'octubre, Tanny Mas presenta a “La Santa” el seu darrer treball “THANK YOU”. El primer single, “DAME LA LUNA”, que ja és un èxit, arrasa a la xarxa i les ràdios després de dues setmanes de la seva publicació.






L'excepcional cantant i baixista, gabellí d'adopció, presentarà per primera vegada al públic el seu nou treball, just en el millor moment professional i de més èxit de la seva llarguíssima carrera. Després del primer disc publicat amb Picap anomenat “Loco de atar” a l'any 1998, ara retorna amb un disc on l'incombustible Tanny hi plasma la seva essència més pura, el funky. Aquest llarga durada recollirà 14 temes on el músic, que domina tots els àmbits musicals, es centrarà més en l'estil on es sent més còmode, el funk, sense oblidar, això sí, el rock, el soul, el blues i fins i tot, la balada sinfònica. Aquest disc es pública amb TRUE ILLUSSIONS, editora del seu company de fatigues i amic Thomas Limberg. L'idil·li entre en Tanny i el patrocinador alemany ja porta alguns anys i, durant aquests temps, el músic juntament amb la Tanny Mas Band ha publicat el disc de covers amb el mateix nom de la Banda, i davant el bon resultat d'aquest, es va iniciar una gira que encara continua pel nord d'Europa, especialment a Alemanya. Segons comenta en Tanny, el darrer any ha estat molt dur, viatges, avions, llargues estàncies lluny de la família, però aquest sacrifici s'ha vist recompensat amb el nou disc. Thank you és la manera d'agrair a Limberg la seva fe cega amb Mas.

El primer senzill del disc, Dame la luna, fa setmanes que sona a la Cadena Dial, a Cadena 100, a Insel radio, Sol tv, i inunda les xarxes socials amb un nombre altíssim d'escoltes i share's. Aquesta bella cançó és una versió de l'original d'Esra Ünver, autora i cantant finalista del PopStar's a Alemanya, on en Tanny l'adapta al seu estil i a més compta amb ella per compartir una versió bilingüe castellà-alemany que s'escoltarà a terres nord-europees.  


En Tanny, val recordar, inicià de molt jovenet la seva carrera musical, i arribà al nostre poble de la mà dels Géminis ara farà uns trenta anys, i des de llavors va decidir que aquesta seria ca seva. Ha col·laborat amb Suso Rexach, Manuel Muntaner, Felipe Cardiel, Guillem Sansó, Andreu Galmés i Tomeu Penya entre d'altres i l'hem escoltat gaudint de les seves notes i la seva incomparable veu fent pop, rock, blues, soul, jazz i funk.



El dia 29 d'octubre a LA SANTA presentarà el nou treball que s'enregistrà a l'estudi Team 33 music a sa Torre a cala Blava, amb unes instal·lacions excepcionals, per on moltes de les figures alemanyes de la música han passat. Pel directe el músic s'ha envoltat d'una formació de garanties: Antonio Márquez, bateria (amb experiència amb l'orquestra Mondragón, Café Quijano, Cómplices, ...), el nostre Joan Miquel Sancho, guitarra, Jaume Pedrós, teclat, i Roberto Uke, saxòfon.
 
Si encara no has vist ni escoltat el vídeo de DAME LA LUNA, aquí vos deixam el seu enllaç.

https://www.youtube.com/watch?v=1O7YzcmRNsU

https://youtu.be/1O7YzcmRNsU