Capdepera promociona, del 2 al 4 de setembre, l’oferta de senderisme al mercat alemany, en el marc de la fira Tournatur



Capdepera promociona del 2 al 4 de setembre l’oferta de senderisme al mercat alemany, en el marc de la fira Tournatur, que se celebra a la ciutat alemanya de Düsseldorf.

El municipi de Capdepera està representat a aquest certamen dins l’estand de l’Agència de Turisme Balear (ATB) amb un taulell contractat per l’Associació Hotelera.

La fira Tournatur és tot un referent en senderisme. És un punt de trobada per a tots aquells amants de la natura, que compta amb uns 280 expositors, dels cinc continents; des de la zona costanera més septentrional d'Alemanya als cims d'Àustria, passant per França o Espanya. També destinacions exòtiques d'Àsia, Amèrica o Àfrica.

Els turistes alemanys presenten una tendència cada cop més gran a vincular les seves vacances amb les activitats esportives com una manera de millorar la seva salut durant el període de vacances, i entre les seves prioritats situen les activitats de senderisme en primer lloc. El municipi de Capdepera, a més de l’atractiu paisatgístic i patrimonial de què disposa per desenvolupar aquestes activitats, ja compta amb l’al·licient d’una xarxa de 23 propostes d’excursions senyalitzades, fet que el converteix en una destinació perfecta per als turistes que cerquen gaudir d'aquestes experiències.
 
Entre les publicacions que es distribueixen des del mostrador de Capdepera destaquen, a més del fullet de presentació de zona, els catàlegs senderistes, acompanyats amb plànols de gran tamany que presenten de manera molt atractiva la xarxa d’itineraris, així com les topoguies; una compilació en petit format, de totes les rutes editades en anglès i alemany.

La presència a aquesta important fira de natura, s’ha fet amb la mirada posada al més alt nivell de promoció d’aquest segment, tant per el projecte senderista que s’ha desenvolupat: des de la configuració de rutes i desenvolupament d’itineraris, com per la versatilitat i gran qualitat del material de que s’ha elaborat. En aquest sentit, ha estat decisiu el treball que s’ha dut a terme conjuntament entre l’Ajuntament de Capdepera i l’Associació Hotelera.