Al voltant d'un centenar d'assistents escoltaren als candidats de Unid@s Podem Més



Unidos Podem Més ha estat l'única formació política que es presenta a les eleccions del 26J, que ha organitzat un acte electoral (el que abans dèiem míting) al nostre municipi. I ho va fer el passat divendres 21 de juny a la plaça Castellet.



L'acte organitzat tingué un marcat caràcter festiu, amb música en directe, i l’intervenció de candidats de les tres formacions que es presenten juntes a les Illes Balears (Esquerra Unida, Podem/Podemos i Més). Cels oradors van ser presentats per membres les agrupacions locals. Així,  Lucia Gutiérrez presentà Juanjo Martínez (candidat al Senat) , Pere Fuster a Bel Busquets(secretària general de Més)  i Jorge Sans a Margarita Quetglas (candidata al Senat) , també va parlar Ivan Sevillano.

Cada orador va tractar diversos aspectes del programa comú i de la seva experiència a les institucions, i insistiren en la necessitat d’un canvi real i la necessitat d’un govern progressista. Tots coincidiren en el compromís per reclamar una millor financiació de la Comunitat de Illes Balears, millorar el transport entre les illes i reduir les despeses, oferir polítiques que afavoreixin a la gent, necessitat de millorar les condicions laborals, canviar les institucions com ara el Senat, etc...

No faltà la justificació del pacte dels tres partits i les valoracions de les enquestes, tot recordant que cal mobilitzar-se perquè les bones perspectives siguin una realitat dia 26.

En acabar els parlaments se va obrir un torn d’intervencions entre el públic. Alguns demanaren als candidats per aspectes puntuals diversos i d’altres aprofitaren per mostrar la seva satisfacció per  la presentació de la candidatura conjunta.

A l’acte assistiren un centenar de persones. 








Ara per ara no tenim constància que hi hagi cap acte públic previst, de la resta de partits que concorren a les eleccions generals.