Trenta-quatre anys, ja. S'Alzinar és la coral més veterana del poble, i trenta-quatre anys donen per molt. Segurament gràcies a aquesta dilatada trajectòria, els mateixos que n'Elionor Gómez-Quintero n'ha estat al capdavant, la coral ha pogut assolir fites artístiques molt ambicioses. Des de les col·laboracions amb el C.C. Banda de Música, passant per les interpretacions de la Missa de Coronació de Mozart, el Magníficat de John Rutter, l'inoblidable Requiem, del mateix Mozart, amb l'Orquestra Simfònica, o el més recent i apoteòsic Carmina Burana, al costat de l'Orfeó Artanenc.

I la coral, com cada any, va celebrar la fita, el passat dissabte dia 20, amb un sopar de cantaires i familiars, que va tenir lloc en un escenari que també els és habitual: l'Hotel N'Aguait, on com sempre foren magníficament acollits i on gaudiren d'un excel·lent menú.

La vetllada va discórrer en un gran ambient de festa, i a les postres no hi faltaren les cançons que l'agrupació s'ha seves durant més de tres dècades: Cançó de beure, Copeo matancer, La reina del placer, Barbara Ann...

Enhorabona als cantaires i a la seva directora, i que sigui per molts d'anys més!