First Sun Mallorca Hotels desplega l’oferta del municipi en les principals ciutats europees







L’Associació Hotelera de Capdepera  assisteix a les primeres fires d’aquest  any 2016 celebrades a les principals ciutats europees,  amb l’objectiu de seguir avançant en la millora de l’estacionalitat i créixer en la temporada de la tardor i l’hivern.



Amb aquests propòsits hem participat, del 14 al 17 de gener, a la fira Reisen, celebrada a Viena, entre l’11 i el 13 de febrer, a la Bit de Milà; dues de les fires turístiques més importants d’Àustria i Itàlia, respectivament. També hem assistit a la fira Reisen d’Hamburg, que ha tingut lloc del 17 al 21 de febrer, i és un dels esdeveniments de viatges que congrega més públic de tota Europa Central. La nostra participació a totes elles ha estat mitjançant la disposició de taulers, dins l’espai de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, ATB.

 

Ferien Wien i Reisen Hamburg

Donar a conèixer que som una destinació amb possibilitats d’obrir els 365 dies a l’any i  que tenim més que oferir que sol i platja, han estat des de fa anys una constant en totes les actuacions promocionals que des de l’Associació Hotelera s’han dut  a terme, però que a partir d’ara  podem enaltir, gràcies al treball i a l’esforç que conjuntament amb l’Ajuntament de Capdepera s’està fent per potenciar una de les excel·lències de la nostra destinació: el senderisme. Producte aquest que, fora de la temporada turística, és un dels nínxols més en auge a l’actualitat a la major part dels mercats emissors.

 Amb  moltíssim material promocional, fulletons de zona,  guies senderistes i mapes que despleguen una xarxa de 23 rutes  de variada dificultat, així com unes motxilles  promocionals que expressament ha realitzat enguany l’Associació Hotelera per lliurar conjuntament tot aquest material, podem dir que Capdepera disposa a partir d’ara d’una eina clau que li permet sumar més atractius per seduir els turistes d’aquest segle XXI.










 Fira Bit Milà