Dimecres, dia 17 de febrer, voluntaris/es de Creu Roja Capdepera organitzaren un encontre per als usuaris/es de Teleassistència Domiciliària del municipi. Els usuaris/es varen ser convocats a través del Centre de Contacte Telefònic de Creu Roja Capdepera.

 

Els participants gaudiren d’un berenar de cafè amb llet i ensaïmada, al bar Juva de Cala Rajada, i posteriorment, aprofitant que feia un dia assolellat, passejaren fins a la Plaça dels Mariners.

Amb activitats d’aquest tipus es fomenta l’establiment i enfortiment de relacions interpersonals, l’activitat física i el contacte socio-comunitari.

 

Està previst realitzar una activitat mensual amb els usuaris/es de Teleassistència Domiciliària de Capdepera, de la mateixa manera que està oberta la participació a totes les persones majors de Capdepera y Cala Rajada que hi vulguin assistir.

Per a més informació, podeu contactar amb Creu Roja Capdepera al telèfon 600 409 966 o a l’e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..