El mes de juliol 2015 va ser especialment calorós. Tothom el recorda com un dels més "durs" dels darrers anys. A les elevades tempreatures s'afegí una humitat molt elevada, que incrementà la sensació de xafogor.
La  gràfica de les temperatures del mes d'agost  mostra un perfil en forma de serra, amb dies d'altes temperatures (de mitjana) i altres amb temperatures més baixes. Destaquen per alt dia 6 amb28º, i dies 13 i 24, amb 27,5º. A mitjans de mes, concretament dia 15 la temperatura baixà a 22º, recuperant-se poc a poc fins dia 24, i tornant a baixar als 25/25 graus fins a final de mes.


Pel que fa a les pluges, dies 9 i 10 plogué en quantitats gairebé inapreciables (3mm), però a mitjans mes (coincidint amb la dràstica  baixada de temperatures) s'enregistraren pluges "importants" acompanyades de tempestes. Dia 15 s'enregistraren 1,5 mm i dia 15 amb 13,8 mm. En total 6 dies de pluja, amb 4 de tempesta, que deixaren 41,3 mm, una quatitat gens despreciable.  


Pel que fa al vent hi van haver varis dies qn que el vent superà els 25 km/h, com ara el 13, 14 i 22 que bufaven del quadrant E 


Aquí teniu el resum del nostre col·laborador Joan Espiritusanto.


Nota:
algunes xifres no coincideixen amb exactitud ja que els gràfics i el resum corresponen a distints llocs del mnunicipi