Diumenge al capvespre...




No som en plena temporada, però la platja de Son Moll enregistrava una ocupació excel·lent. Molts de banyistes, un dia assolellat amb una lleu brisa marina. Tot una monada (si llevam la contaminació acústica que pateixen les nostres platges). I molts d'usuaris, ben respectuosos amb el medi, retiren les seves deixalles i les aboquen a les papereres. Bé,si hi ha lloc.



I amb els turistes (i residents) que omplen les platges tornen els problemes de cada any. Són recurrents i no sabem si el problema és que no hi ha solució o si no s'han posat mans a l'obra per part de qui correspongui. El cert és que just començar la temporada les papereres no donen l'abast. Podríem usar les mateixes fotografies de l'any passat, i gairebé el mateix text. 



No és puntual, no és un dia concret o un punt d'abocament, allò que està saturat. Com veis a els imatges, són tots. Alguna cosa s'haurà de fer... O hem d'esperar que acabi la temporada i ja ens trobarem l'any vinent? Què tal si començam posant uns contenidors més grans? O buidant les papereres més sovint, al llarg del dia?



Aquesta és la imatge es troben els nostres visitants quan surten de la platja, els capvespres.