Vengué a Capdepera sense previ avís amb la seva maquinaria propagandística d'IB3 i cohort del partit local.

Romp el pacte no escrit que al Mercat no es fa propaganda electoral...i tanmateix, pel que diu mostra que desconeix totalment el que és el Mercat Medieval de Capdepera i que mai havia vingut.


Vengué pràcticament per fer un tall pels informatius de la seva televisió. Si dubtau, fixau-vos en 'assentiment de la cara de la "periodista" que aguanta el micro volguent dir: "és bona". Podrà ser bona a niovell general. Però a Capdepera no enganarà a ningú. Si escoltau les seves "declaracions" (si així es poden considerar) mostra i demostra que no te ni p........unyetera idea de Capdepera ni del Mercat Medieval. 
De fet, en 16 anys, que recordem,  mai hi havia posat un peu.

Arribá i es posà a fer declaracions, abans d'entrar. No fos cosa hagués de sortir per cames. Per això no avisa mai amb antel·lació d'on va. 
I al davant i al darrera , la seva cohort del partit. Mudada i pintada, com si fos diumenge.




Oficialment, el rebé na Carmen Corraliza, perquè el batle desaparegué misteriosament.



Llavors repartí quatre abraçades i besades a la cohort local i va fer una volteta fins la plaça del Sitjar (de Castell no parlar-ne)



Molt efusiu es mostrà amb Joan Ferrer, que s'esforça per dir que ja no és res del PP però bé que hi era.




Els nervis de la campanya i la por de perdre fan aquestes coses....però, com hem dit, a banda de rompre el pacte no escrit que al Mercat no es fa propaganda electoral...va fer el ridícul més espantós amb unes declaracions sense cap ni peus. 

Aquestes accions són les que creen el rebuig i descrèdit de la classe política i les que la ciutadania vol erradicar. Serà en aquestes properes eleccions?