En Fernando Martínez n'és el seu candidat a batlia



Dilluns, dia 4 de maig, se va presentar al Centre Cap Vermell la candidatura d'El Pi a Capdepera. La candidatura esta encapçalada per Fernando Martínez, actualment regidor d'Esports de l'Ajuntament . L'acte va ser presentat per en Bernat Artigues que donà la paraula al candidat a batle qui, després de donar les gràcies a tots els que han fet possible la candidatura ( tot reconeixent les dificultats per formar-la), va resumir en cinc grans blocs les bases del seu programa apel·lant al seu centrisme polític.







Acte seguit en Toni Amengual, secretari general del partit, va fer un discurs assenyalant que davant els partits que ens mostren les televisions hi ha partits com El Pi que són de proximitat. Valorà la importància de la defensa de la llengua, el patrimoni natural i cultural i reclamà un concert econòmic per les Illes Balears.



Degut a la no assistència de Jaume Font (que justificà la seva absència) en Toni Pastor va ser l'encarregat de tancar l'acte. Recordà el caràcter municipalista dels candidats al Consell i al Govern de les Illes i va ser molt crític amb el partit governant a les Illes. Va recordar que aquesta legislatura no s'han fet inversions autonòmiques o estatals en els municipis. 



Després de la fotografia de grup hi hagué un refresc.



La candidatura completa:

1. FERNANDO DAVID MARTINEZ COLOM
2. BERNAT ARTIGUES VICARIO
3. JAIME TOUS PELLICER
4. MERCEDES GARAU RUSSO
5. ISABEL FERNANDEZ GELABERT
6. DANIEL CARRIL SANTOS
7. BERNAT GALMES SOLIVELLAS
8. MARIA DEL MAR BRUNET RICO
9. BORJA RODRIGUEZ CUMBRERAS
10. OLGA GONZALEZ CARBALLO
11. JULIO PARRA BUSQUETS
12. CARLA PASCUAL FERNANDEZ
13. MISAEL MORATE MARTIN
14. ANTONIA MARIA FERRER MANJON
15. GABRIEL JOSE PASCUAL MORENO
16. MARIA ISABEL LLERA OTERO
17. RAFAEL PAEZ GADRIL

Suplents
1. CARMEN NEGRE CORRALIZA
2. DAVID MARTIN JIMENEZ
3. EZEQUIEL FRANCISCO ORO COLOM
4. JOAQUINA GARCIA SOS