Ahir, 17 de setembre, es va celebrar al Centre Cap Vermell de Cala Rajada la Nit de l’Art, amb una completa programació que inclou la visita guiada a l'exposició de Manolo Coronado, premis photowalking, dansa i projecció a la façana del Centre Cap Vermell.El públic que va venir a gaudir d’aquesta vetllada va poder assistir en primer lloc a la visita guiada de Manolo Coronado a la seva pròpia exposició TRAS MIS PROPIOS PASOS.Al llarg del recorregut per l’exposició, el pintor va explicar diferents vivències sobre la seva vida pintoresca i sobre les seves estades per diferents llocs del món i de com aquestes experiències han configurat el seu procés creatiu. També va parlar de moltes experiències que va tenir durant la seva joventut i explicà les tècniques utilitzades en els quadres que podíem observar en l’exposició.

Un cop acabada la visita guiada, a les 21h, va tenir lloc l’entrega de premis de la segona edició del PhotoWalking Capdepera, amb l’assistència de tots els premiats i amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández. A l’exposició es pot gaudir de les fotografies finalistes del concurs a més de les cinc premiades.I per finalitzar aquesta Nit de l’Art, a la façana del Centre Cap Vermell hi havia muntat un espectacle de dansa vertical a càrrec d’Aina Pascual i Mimar Moranta sobre una projecció de les obres de Manolo Coronado.

La plaça del Centre Cap Vermell es va omplir de gom a gom per contemplar aquest espectacle molt vistós i emocionant per a tots.

 
 En acabar, Coronado, emocionat pel que havia fet juntament amb les seves obres, va agrair l’oportunitat d'haver pogut exposar les seves pintures en un poble on és tan estimat per tots i que per a ell té un sentiment especial.