L'aula de 6è B se desplaçà al conservatori de Palma a l'acte de lliurament de premis


L’alumne de 5è de primària de s’Alzinar Felipe Izquierdo ha estat guardonat amb el tercer premi de la categoria de Mallorca, del concurs de dibuix  del Parlament de les Illes Balears.


 A l’acte de lliurament dels premis hi particiaparen devers 20 escoles de Mallorca i una de Formentera. De cada escola hi participava un grup classe (23-25 alumnes), el mestre tutor/a i el director/a .

 Dia 14 de maig es lliuraren els premis de la Modalitat Illes Balears i Modalitat Mallorca i Formentera de Dibuix i Redacció. A Menorca i a Eivissa es farà una sessió pròpia

L’acte va tenir lloc al Conservatori de Palma. En arribar es alumnes han rebut una samarreta negres que duien el text PAR LA MENT. El premiat del col·legi s'Alzinar ha estat FELIPE IZQUIERDO MARTÍNEZ, li han donat un regal (motxilla) i el diploma, pel centre una "guillotina  i un senzill aparell per l'estació meteorològica per la mestra.



Després de l'acte ens els alumnes van ser obsequiats amb una Quely merienda i després de berenar van poder visitar el conservatori, que molt amablement va ser mostrat. Van visitar les sales de dansa i a la sala d'orquestra els van oferir una "cadència" d'un concert de clarinet d'una alumna que estudiava i per acabar els hi van  explicar com es donen les classes de flauta. I.... cap a Capdepera

 
Tots els alumnes participants del concurs van rebre un diploma-recordatori.