Animada jornada del Mercat Medieval 






Comencem, altra vegada, per les impressions totalment subjectives quant a l’afluència de gent al Mercat, com fèiem a la crònica anterior. I aquesta vegada per dir que ens va semblar que la jornada del dissabte, ben assolellada, va resultar una mica més tranquil·la que no sol ser habitual. Volem dir que, a parer nostre, tot va discórrer – almanco en hores diürnes –  sense embussos, amb fluïdesa i amb bon ambient.


Entre el públic amb qui vàrem intercanviar comentaris sobre el discórrer de la fira,  l’efecte va ser força positiu, tant des del punt de vista de l’oferta, molta i variada, com pel que fa a l’animació musical i a la “posada en escena”. Però mentiríem si no diguéssim que també ens arribaren, i en algus casos ho comprovàrem de primera mà, que es donaren excepcions en sentit negatiu: música fora de to, plàstic, electrificacions estridents... En fi, el de sempre: aquells que amb la seva manera de fer taquen un mercat exemplar en tants d’aspectes.

Cap a l’horabaixa i sobretot de vetllada, l’animació augmentà considerablement, coincidint amb l’actuació de Sa Solera Gabellina i amb el posterior concert celta de Boc, a sa plaça de sa menjua plena de gom a gom. Animació que, diguem-ho, va suposar una vegada més deixar el Castell completament buit.



A mode de resum, diguem que la jornada sabatina va discórrer sense cap incident destacable, que l’ambient fou bo i la meteorologia encara millor, i que l’afluència de visitants va ser més que notable, i per moments multitudinària. En fi, un bon dissabte de mercat.


Us deixam algunes imatges del dissabte: