Enguany compta amb la participació de 94 alumnes



Una de les exposicions més esperades i apreciades a Capdepera, és la de brodats, calça i patckwork de Ca Na Marisa. Enguany fidel a la seva trajectòria ens ha ofert una bona quantitat d'obres d'una gran bellesa i qualitat, de fet han comptabilitzats devers 176 peces entre quadres, cortines, miralls, vànoves, cobrellits, estovalles... i molt més. S'han d'afegir unes 140 peces, la majoria petites, d'objectes de decoració nadalenca.

 

Com us informam s'ho paga anar a veure quines meravelles surten de les mans - i la paciència- d'aquestes dones (enguany no hi ha cap home que exposi). 



Com la darrera ocasió l'exposició ha estat muntada al Centre Melis Cursach, i cal dir que resulta un espai immillorable ja que els distints ambients de la casa, i una acurada preparació i presentació de les peces exposades, afavoreixen que les obres puguin lluir. 



L'acte d'inauguració, que començà amb una mica de retràs, comptà amb la presència del batle qui dirigí unes paraules als assistents tot recordant la predisposició de l'Ajuntament per a facilitar mostres com les de Ca Na Marisa i valorar la feina de qui la fa possible, oferint continuïtat a la mostra.



Na Marisa va dirigir unes breus paraules, agraint la feina de les seves "alumnes", el suport de l'Ajuntament. Fent una recordança a Da Antònia que, malgrat no fer labors, apreciava molt els brodats ja que com a clienta sempre va tenir molt calar què volia. Digué que n'estava segura que Da Antònia estaria ben contenta que ca seva s'omplís amb aquestes obres.



Després de l'inauguració, el nombrós públic assistent visità l'exposició tot comentant la realització de les distintes obres amb les pròpies realitzadores.

 

L'exposició romandrà oberta fins dia 22 d'abril amb l'horari de 19 a 21,30 hores.
No us la podeu perdre.