Festa per reivindicar la llengua i la cultura de les Illes


Els JAC IB (Joves actius per la cultura) varen organitzar  a Capdepera, el capvespre del passat diumenge, la segona enllaçada a favor de la llengua i la cultura pròpies de les Illes Balears.



L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda per part de JAC-IB, davant el Portalet del Castell de Capdepera, seguit d'una actuació del grup dels Xeremiers de Capdepera



Just abans d'enllaçar el Castell, en Jaume Fuster va dirigir unes emotives paraules que a continuació vos oferim i que són tota una declaració en defensa de la Llengua i de la dignitat dels mallorquins com a poble.



Primer al Castell i després al Teatre, es desplegaren dos grans llaços. El seguici va recórrer els carrers de Capdepera precedit pels percussionistes de Batucap i uní els edificis emblemàtics. 

 



La volta acabà a la plaça des Sitjar on, a l'antic edifici de l'Ajuntament, es desplegà un tercer llaç i es llegí un manifest redactat pels joves.





A més del caràcter reivindicatiu, l'acte comptà amb una important part lúdica, amb actuacions musicals.  La festa va acabar a la plaça del Sitjar amb un concert de Suso Rexach i de Taverners, que protagonitzaren dues magnífiques actuacions.