Aquest passat cap de setmana, TOTAL DANCE va celebrar l'arribada del Nadal amb tres fantàstiques actuacions, les primeres d'aquesta temporada 2013/2014. 



Divendres ens estrenavem al Teatre d'Artà i dissabte i diumenge vàrem actuar al Centre Cap Vermell, a Cala Rajada. Als tres shows varen actuar tots els nostres alumnes tant de Capdepera com d'Artà, els quals ja arriben als 170 ballarins. Varen demostrar, des dels més petits als més grans, un gran progrés des del començament de les classes, al mes d'octubre.

 
Sempre donant les gràcies, volem agrair a l'Ajuntament de Capdepera i a la Fundació Teatre d'Artà per deixar-nos les instal·lacions per a poder mostrar la feina feta durant aquests mesos, i també agrair a tants i tants espectadors que varen voler veure els nostres balls i per assistir al nostre Christmas Show 2013.

 
Per aquells que haguessin volgut veure-ho però no pogueren, els vídeos dels nostres balls sempre estan a la vostra disposició a través del  nostre servidor de youtube: Total Dance Mallorca, i tota la informació, fotos, propers esdeveniments, etc... Sempre ho podreu trobar al nostre facebook TotalDance Mallorca.

 
Total Dance us desitja a tots un bon nadal i feliç any 2014!!!!