El dimarts, dia 17, va tenir lloc a la seu de l'Associació Hotelera "Cales de Capdepera", l'acte de lliurament, per part d'aquesta entitat, de 21 transceptors portàtils tipus walkie-talkie a l'agrupació de Protecció Civil de Capdepera.

Aquesta havia estat una petició que Protecció Civil havia presentat a l'assaciació hotelera, per tal de dotar els seus efectius de mitjans adequats a les necessitats que la seva tasca planteja. No oblidem que, amb les últimes incorporacions, els voluntaris ja sumen 30 membres, i fins ara només comptaven amb 6  transceptors. La petició, com veim, ha estat degudament atesa i els nous walkie-talkies ja han arribat a mans dels peticionaris.

Per part de l'Associació Hotelera, el president Lluís Rocha va ser qui va lliurar els nous aprarells, essent el cap dels voluntaris, Feliciano Casas, l'encarregat de rebre'ls, en presència d'una nodrida representació de membres de la seva agrupació.

Enhorabona a uns i altres, dadors i receptors, des de la confiança que aquesta dotació de transceptors ajudarà a millorar l'eficàcia d'un cos cada dia més reconegut com és el dels volutnaris de Protecció Civil.