Atenent a les declaracions del regidor de Medi Ambient podríem estar en el darrer capítol d'aquest llarg procés









El Govern ha aprovat el projecte presentat per l'Ajuntament de Capdepera per a adobar les deficiències del tancament del femer de Son Terrassa.

La Conselleria de Medi Ambient ha informat favorablement el projecte presentat després d'haver rebutjat varis projectes previs. Ara l'ajuntament haurà d'adjudicar les obres i dur-les terme abans del mes d'abril, per a no perdre la subvenció de la Comunitat europea de 1,3 milions d'euros.

Un altre tema serà qui i com se pagaran les obres. En un primer moment les haurà d'assumir l'Ajuntament de Capdepera i després reclamar-lo a les parts implicades.

L'Ajuntament ja disposa de tots els permisos per a realitzar les obres i acabar amb un llarg i polèmic procés. Cal recordar que l'any 2008 s'iniciaren les obres sol·licitant una subvenció a l'EU. les obres se van donar per finalitzades l'any 2010, però les denúncies pel moviment de terres posaren en evidència les deficiències de l'obra i obligaren a redactar un projecte per adobar-les i demanar ajornaments a l'EU. Els primers projectes van ser rebutjats per la Conselleria  de Medi Ambient, fins presentar l'actual que, a la fi, ha tingut el vist i plau

Esperem que les obres arribin a bon port, en els terminis prevists i els responsables de les deficiències assumesquin les seves responsabilitats.