Hem rebut una nota informativa, de la regidoria de Festes, en què se'ns explica el motiu pel qual la rua que es va haver de suspendre el passat divendres, finalment havia passat al diumenge. Els motius que s'hi invoquen són de caire meteorològic, és a dir, l'amenaça de pluja per a dilluns i dimarts, dies aquests que sembla que els participants prerferien. El que no explica, la nota, és el perquè d'aquesta hora, les 21, de la qual ens venim queixant reiteradament, sense cap efecte, tot sigui dit. I que consti que les queixes no són nostres, sinó dels nostres lectors, que de manera insistent així ens ho manifesten. Entenem que a Capdepera, per tal que el final de la rua tengui la seva continuïtat amb ball en el Poliesportiu, se cerqui una hora nocturna, però a Cala Rajada no és el cas, i ben bé es podria celebrar a mitjan capvespre.



Pel que fa a la rua de Cala Rajada, ja no va ser el mateix que la de Capdepera. Sigui per l'ajornament, sigui pel dia o per la hora, el fet és que alguns dels grups més importants que desfilaren el dissabte no ho van fer el diumenge. Si a això hi afegim que, en alguns trams, l'espai entre comparses era de molts de minuts, tenim que el resultat final va ser una mica desmanegat. I és una llàstima, perquè darrere una sortida a la rua hi ha moltes hores de feina, carrosses molt treballades i disfresses de gran mèrit, que bé es mereixen un resultat de conjunt un poc més lluït.



Dit tot això, no podem sinó reiterar la nostra felicitació a tots els que fan possible uns dies de Carnaval molt atractius, en què els més joves cobren un gran protagonisme. A veure si l'any que ve, entre tots, som capaços de treure-li tot el suc, a la nostra rua.



A les imatges una mostra de la feinada feta per les comparses.