La Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears, premia l'empresa Grupotel per la seva labor a favor de la salut laboral

L'hotel N'Aguait forma part d'aquest grup hoteler








L'hotel Valparaiso de Palma de Mallorca va se l'escenari del lliurament del guardó que anualment atorga la Fundació Prevenció Hostaleria Illes Balears. Enguany ha estat guardonat el grup empresarial Grupotel Hotels & Resorts, que gestiona l'hotel n'Aguait de Cala Rajada. El guardó reconeix la trajectòria a favor del foment, investigació, desenvolupament i promoció d'accions que afavoreixin la millor de la salut laboral i seguretat en el treball en el sector de l'hostaleria a les Illes Balears. 


El guardó va se recollir per la directora generall, Margarita Ramis, qui va comentar els esforços del grup hoteler en apostar en la prevenció com a política integradora a tots els nivells i subratllà la feina del grup hoteler, en col·laboració amb la FPHIB, participant en la recent edició d'un manual audiovisual perla prevenció de riscos laborals en el sector d'hostaleria.

També va aprofitar l'ocasió per  agrair a la Fundació la seva tasca de promoció i posada en valor la salut i la seguretat laboral en un sector econòmic com l'hostaler, el de major importància per l'economia de les Illes Balears.

L'Hotel  n'Aguait Resort & Spa SENSIMAR esta gestionat pel grup empresarial Grupotel.