Image

 
Dins la bona trajectòria global del club trobem una taca en el seu expedient: el primer equip. No ha complit el seu objectiu que era mantenir la categoria en el seu retorn a la Regional Preferent.. Després d’un inici regular de temporada, en què el bon joc desenvolupat a l’anterior categoria es mantenia, no hi va haver sort enfront la porteria rival, apareixent els corresponents nirvis.
 
 
Amb l’equip nerviós s’arribà a Nadal a 5 punts de la zona de mitja taula. Encara era recuperable. Llavors, tots els equips de la zona baixa es posaren a sumar punts, cosa que feia que els bons resultats dels gabellins en aquelles dates fossin estèrils a la classificació.
 
L’equip llavors necessità reaccionar i ho va fer gràcies a la substitució de l’entrenador Joan  Gayà per Pep Fuster “Pep de sa Cova”, ajudat per Bernat Martí. La reacció va ser massa tardana i el calendari no afavorí els interessos del Escolar, ja que el partit que va havia de marcar el punt d’inflexió en la temporada, Escolar – Independiente, amb victòria dels locals per 3 a 1, arribà abans d’un descans de tres setmanes en què l’eufòria per aquesta important victòria es diluí amb el temps.
 
Encara així, l’equip arribà a disputar la permanència de categoria en la darrera jornada però depenent d’altres resultats i així, tristament, l’Escolar es va acomiadar de la categoria amb una victòria a domicili.
 
 
Quant a la plantilla, el president del club, Antoni Fajardo, entrevistat al Pilotes Fora de Capdpera Ràdio, el dia 28 de maig, destacà que “no la canviava per la del Son Servera”, equip que ha acabat classificat a la zona mitja alta de la classificació, i que el descens es deu “a la manca d’experiència i adaptació a la categoria, i no tenir la paciència suficient per passar aquella fase en què l’equip jugava bé i no feia gols”.
 
 
Pel que fa a a la destitució de l’entrenador Joan Gayà, afegí: “Vist el que hem vist, s’havia d’haver fet cas a la dimissió que ens va presentar l’entrenador en el seu moment. La decisió de realitzar el canvi es va prendre massa tard i per tant, la directiva assumeix la seva part de culpa en aquest tema.”
 
Si més no, el president de l’Escolar va concloure la seva compareixença al programa del Pilotes Fora dient que estaven configurant el primer equip per a la propera temporada, i que té com a únic objectiu recuperar la categoria perduda.
 
 
Com a notícia més important, en el capítol d’altes i baixes, de moment, es pot remarcar la baixa de Kiko Macarro, tota una institució futbolística aquí a Capdepera. Del pròxim planter del primer equip, així com de l’estructura i cos tècnic, n’informarem en propers articles.
En aquestes dues adreces trobareu tota la informació actualitzada:

 http://www.futbolbalear.com/resultados.php


http://www.webesport.com/Deportes/Futbol/Campeonato0607/Noticias0607/resultados0607.htm