MINI BLANC BIGMAT

CB Campos Ses Salines E - CB Capdepera Blanc Bigmat

Primer partit dels nostres minis a la categoria. Amb un inici de partit amb un nivell baix de concentració i d'intensitat, els nostres nins i nines començaren amb el peu esquerre, però a mesura que va anar avançant l'encontre, els jugadors van agafar confiança i començaren a defensar de manera intensa i a jugar així com l'equip d'entrenadors els havia demanat. Tot això va poder dur el nostre equip a lluitar el partit i demostrar les ganes de millorar que tenen els infants.



 
INFANTIL FEMENÍ GORAN
CB Capdepera Goran 5 - 55 CB Colonya Pollença B

El partit que prometia emoció va acabar en un dur cop per a l'equip local, que va sofrir una derrota inflada davant un rival superior en tots els aspectes. Les locals van reaccionar en la segona meitat del partit, però ràpidament es van veure superades per l'alt ritme de l'equip visitant, que des del primer quart va imposar el seu domini.
La segona meitat va ser diferent. El conjunt de Capdepera va saber organitzar-se millor defensivament i va incrementar el nivell d'intensitat en aquest aspecte. Els visitants, amb un joc sòlid i ben organitzat, no van afluixar i van mantenir la seva intensitat fins al xiulet final. 

 


INFANTIL MASCULÍ PERERA&PARTNER

CB Capdepera Perera&Partner 58 - 38 Muro

Victòria dels infantils. Amb un principi molt poc intens, l'equip visitant tenia moltes més ganes de jugar que els locals, però després d'una pujada d'esforç i ganes, el partit va anar afavorint-se per als gabellins. Després del descans, els infantils no van baixar la marxa. Un partit correcte, però encara falta molt per treballar.

 


CADET MASCULÍ EXPERT

CB Capdepera Expert 16 - 122 Campos

Partit complicat pels cadets de Capdepera que no han pogut fer res davant la gran pressió del Campos. Des de l'inici fins al final, el marcador i el joc ha estat dominat pels visitants que han jugat amb una gran intensitat. Els gabellins ho han intentat fins al final, però la diferència de joc era massa alta. Enhorabona al Campos pel partit.

 
JÚNIOR FEMENÍ NOAH'S
C.B. Capdepera Noah's 39 - 44 Alcúdia 

Partit molt igualat de principi a fi. Durant tot el partit les gabellines anaren al davant, però un darrer quart amb moltes faltes de concentració, feren que les d'Alcúdia agafessin una petita avantatge que les de Capdepera no pogueren remuntar.
 


JÚNIOR MASCULÍ COBIAN I INSELAR

Sa Pobla 68 - 83 CB Capdepera Cobian i Inselar

Nova victòria dels júniors que permet estar invictes en les tres jornades que duen de lliga. Un bon tercer període va donar un avantatge de 20 punts al conjunt gabellí. Però el desencert en l'atac i la poca agressivitat defensiva, va donar moral al conjunt local per atracar-se a 7 punts en el darrer període, on els nostres varen saber reaccionar a temps. L'equip va estar formidable al contraatac i poc treballador en defensa, una cosa més que haurem de millorar. En el que no ens guanyaran mai és en l'actitud de tots els jugadors. És formidable i es mereixen el respecte dels equips rivals que ara per ara ens miren com un gran rival a superar. 



SÈNIOR MASCULÍ CAPTEL
Santanyí 66 - 56 CB Capdepera Captel

Derrota dels gabellins a una pista complicada com és la de Santanyí. Els nostres jugadors varen sortir molt concentrats en defensa i això va permetre recuperar pilotes que es convertiren en contraatacs. D'aquesta forma, quasi tota la primera part varen anar per davant al marcador, però un canvi defensiu del CB CAPDEPERA al començament del segon temps, juntament amb l'encert dels jugadors rivals, varen propiciar que el Santanyí agafés un avantatge de 15 punts que ja no va ser possible recuperar tot i la lluita dels nostres. Continuarem fent feina per millorar!

#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet