S’Illot està vibrant amb les seves festes, entre els seus nombrosos actes, el Renshinkan va estar present amb una demostració de judo infantil i d'adults en què van participar tots els grups d'edats, de 3 a 60 anys, amb un total de 64 esportistes.

Una vegada més vam poder gaudir del millor del judo petitó i els pares quedren encantats per l'evolució dels seus nins i nines.

Presentà l'acte la delegada de l'Ajuntament de les localitats de Porto Cristo i s'Illot, Antònia Llodrà, amb paraules de benvinguda i que van ser molt aplaudides per tots els allà  presents

Amb aquesta actuació el Renshinkan tanca el circuit d'estiu.  Nombrosos són els esdeveniments realitzats al programa " Judo a la posta del sol": demostració a la Colònia de Sant Pere, estage a Cala Rajada, Budo Seminari, Festival de Porto Cristo, Festival Festes de Sa Coma, Festival festes de Sant Roc a Cala Rajada, campus del mes d'agost i festival de les Festes de S'Illot. Són 8 activitats realitzades durant els mesos de juny, juliol i agost.

Finalitzada la demostració,  tots els nins, nines i adults van obtenir el corresponent regal commemoratiu per part de l'Ajuntament de Manacor.