Una meritòria quarta posició.

Diumenge passat va tenir Campionat de Balears per equips de la categoria s.14, participaven els 8 millors equips prèvia inscripció de millors marques durant la temporada.

Cada atleta participava en una prova i la possibilitat del relleu, vuit nines del club van lluitar fins al final per a un esglaó del pòdium però, aquesta vegada no va poder ser per tan sols 3 punts ens vam quedar a la 4a plaça, tot i així molt bon resultat ja que a la prèvia amb les marques registrades per a la inscripció estàvem sisenes.

Maria Femenias va destacar recollint la màxima puntuació guanyant els 80m tanques amb marca personal i, a més, va guanyar el relleu 4x 80m.

Margalida Servera va quedar 2a en salt de longitud també amb marca personal. Sophia requena va ser quarta en salt d'alçada botant 1.30 i també va ser integrant del relleu guanyador.

Noelia Pavon va ser sisena als 80m llisos millorant en més de mig segon la seva marca personal d'aquesta prova a més de guanyar el relleu.

Gloria Jaume va córrer els 1.000m quedant a la sisena posició i també va ser integrant del relvo.

Les altres tres integrants de l'equip van ser debutants, Clara sancho als 2.000m marxa, provo molt exigent on va quedar en setena posició, Anna Macarro en llançament de javelina i Marina Febrer sisenes.

Enhorabona a aquest equip!!

A més informam que aquest cap de setmana, 7 i 8 de juny Maria Femenias s'ha classificat per al Campionat d'Espanya s.14 en la modalitat del triatló A (80m llisos, 80m tanques i llançament de pes) que es disputa a Madrid.