Un any més l'associació de veterans del C.D. Escolar es recorda del que va ser jugador de l'Escolar militant en totes les categories del futbol base fins a arribar a jugar amb el primer equip.



Francisco Domínguez "*NENE" després d'una llarga malaltia va morir als 41 anys el mes d'Agost de l'any 2022, els seus molts companys que deixà i amb els que va departir bons moments tant esportius com fora de l'esport. El memorial és d'agraïment a la seva persona dels seus molts amics que va tenir els quals ho tenen present en aquest memorial recordant-se dels moments que van estar junts.


Nene el primer de la dreta agenollat. Temporada 2001-2002

Vam tenir el plaer de tenir una llarga xerrada amb Salvador Castro (president) Pedro Alejandro (vicepresident) i Luci Flaquer (Directiu) de la recentment creada associació, en els canvis d'impressions que vam tenir a part d'aquest programa del segon memorial, les inquietuds que tenen i les ganes de treballar amb l'objectiu de reunir les moltes persones que en un moment o un altre han jugat i treballat per al club per aquests moments hi ha una cinquantena d'inscrits a l'associació, que amb una simple quota anual ajudés a altres esdeveniments que pensen programar.

L'associació de Veterans han inclòs en el programa del dia 20 la invitació a tots els Expresidents de l'Escolar perquè abans del torneig al costat dels Veterans del Mallorca, Manacor i públic assistent es rendeixi el merescut homenatge a qui va ser jugador de l'Escolar, que ens va deixar a tan primerenca edat, memorial en presència de Chelo, la seva mare, al costat d'Andrea i Carolina les seves dues filles que deixà de poca edat


Best



Jaume Moll (sènior) lliurant un trofeu a "Nene" (Cadet)


Directius dels veterans Salvador Castro (president)- Pedro Alejandro (vicepresident) Luci Flaquer (Directiu)


Veterans de l'Escolar.