PREMINI ASSOCIACIÓ HOTELERA 
Joan Capó - CB Capdepera Associació Hotelera

Primer partit contra uns rivals que ja coneixíem, i la dinàmica del partit s’ha assemblat molt a la dels anteriors. Hem començat amb una intensitat baixa, la qual ha anat augmentant mentre ha transcorregut l’encontre. Tot i que físicament els jugadors de Felanitx han estat superiors, els nins de Capdepera no s’han amagat i han lluitat amb totes les seves ganes per a acabar amb un partit molt bo.




MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER
 
C.B. Lloseta - CB.Capdepera Perera&Partner

Partit complicat el que va haver d’afrontar l’equip mini amb baixes importants sent només 9 jugadors davant un Lloseta ben plantat en defensa i amb la idea de sortir al contraatac. Tot i la diferència física, una vegada que els gabellins es llevaren la pressió de sobre, varen aconseguir fer un bon joc i realitzaren accions de molt mèrit. Cal destacar la sortida de pilota davant una bona defensa pressionant del Lloseta, un joc ofensiu emprant bé els espais per atacar l’1c1 i bones accions atacant les esquenes d’una defensa molt posicional dels locals. L’aptitud d’aquests jugadors com sempre de 10 i mentre mantenguin aquesta il·lusió i aquestes ganes, el creixement serà molt positiu.

INFANTIL MASCULÍ EXPERT
Sa Pobla BC B 54 - 83 Bàsquet Capdepera Expert

El conjunt de Capdepera afrontava un partit complicat després d’estar una setmana sense poder entrenar, en el qual l’equip gabellí es va mostrar sòlid i col·laboratiu en defensa i millorant l’encert en l’apartat ofensiu. Un partit seriós en tots els aspectes, la qual cosa va permetre competir-lo fins al final.




CADET FEMENÍ NOAH’S
Inca 32 - 61 CB Capdepera Noah’s

Darrer partit de la primera volta per les jugadores gabellines que finalitza amb una nova victòria. El partit ha començat amb les visitants distretes en defensa, però a poc a poc han anat entrant al partit. Aquesta millora en defensa ha fet que l’avantatge hagi anat augmentant minut a minut.


CADET MASCULÍ NOAH’S
Santa Mònica B 54 - 75 CB Capdepera Cafè Noah’s

Tornada a Santa Mònica amb un resultat diferent del partit amb l’equip A. Aquest partit ha tengut dues cares d’una moneda. En els moments que els nins han estat encesos i donant el seu màxim en defensa, el partit ha estat dominat pel conjunt gabellí, però també hi ha hagut moments en què això no ha estat el cas, i el partit s’ha dificultat.

Donem l’enhorabona als jugadors de Capdepera, que encara que el partit ha estat replet d’un contacte excessiu, han lluitat fins al final per a obtenir la victòria.


SÈNIOR MASCULÍ EPIC
Inca 95 - 75 CB Capdepera Epic

Derrota al primer partit de la segona fase. Després d’haver acabat en sisena posició, el passat diumenge vàrem començar la segona lliga amb els equips dels altres grups que han quedat classificats, més o manco, com nosaltres. Per desgràcia, no vàrem arrancar amb bon peu aquesta segona fase. L’equip rival va imposar un alt ritme de joc des de l’inici, aprofitant la seva joventut, i nosaltres no vàrem ser capaços d’aturar el seu atac. Ofensivament vàrem fer un dels millors partits d’enguany, aconseguint la millor anotació de tota la temporada (75 punts), però en el joc defensiu no vàrem estar encertats. Sobretot a la primera meitat, on ens varen agafar 20 punts d’avantatge que al segon temps no vàrem assolir retallar. Si bé la diferència es va mantenir estable fins al final. Vàrem competir tot el partit, però el rival ens va guanyar. Ens toca millorar els nostres punts febles i tractar de corregir les nostres errades de cara als pròxims partits. 

#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet


El Club de Basquet Capdepera i el 8M Dia de la Dona

"Valentes, atrevides, decidides, fortes, treballadores, lluitadores, intel·ligents, enèrgiques, segures, talentoses, somiadores, ambicioses, perseverants, constants, eficients, empoderades i un llarg etcètera. No acabaríem mai. Gràcies per formar part del Club de Bàsquet Capdepera "