El festival s'inicià amb les paraules de benvinguda per part del batle, Sr. Manolo Galán, lliurant les corresponents distincions als 20 col·legis participants: Superhero Academi (Palma), Montaura (Mancor de la Vall), Gabriel Comas i Ribas (Esporles), Judo Brenes (Sa Pobla ), Mallorca Nord Judo ( Pollença), Col·legi Frai Juníper Serra (Petra); de Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, Pureza  de María, Moli d'en Xema, Sa Torre i el Renshinkan; Sa Coma i el Punta de N Amer, de Sant Llorenç; el Mestre Guillem Galmes; de Cala Millor, na Penyal; S'Alzinar de Capdepera; S'Auba i el Reshinkan de Cala Rajada; i els amfitrions d'Artà: Poliesportiu Na Caragol, i de sa Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents.

Se van habilitar deu tapissos per a la modalitat exhibició de randori, participant 144 nins i nines de 3 a 14 anys amb dos monitors per grup, les tècniques dels més petits van fer que el públic gaudís de veure el judo dels seus fills/es, sobre tots els que participaven per primera vegada en un festival d'aquestes característiques.

La 2a part, la competició, 4 van ser els tatamis que van entrar en funcionament pels 112 atletes que van realitzar un judo molt veloç en què s'entreveuen futures promeses del nostre judo Balear. Totes les actuacions dels al·lots i al·lotes van ser molt aplaudits pels allà presents. 

L´organització del Renshinkan va conduir el festival d´una manera impecable, fent d´aquest un dels tornejos de més ressonància que es coneixen a les Illes Balears.