26 anys després de la primera mostra dels esports de combat de la nostra comarca, les acadèmies amfitriones tenen la mateixa inquietud i il·lusió que el 9 de març de l'any 1997.



Any rere any l'Associació Cultural Rigut de Porto Cristro, Karate Jesús Lara i el Renshinkan, han estat presents mostrant un clar i principal objectiu, els valors per a la formació de les persones a través de les arts Marcials.

Aquest dissabte a les 18.30 en el millor i inigualable escenari de Porto Crist, el Passeig de la Sirena veurem en acció, Jiu jitsu, karate, kendo, aikido, judo, ken jutsu, krav maga,Full Contact, Iaido, bo jutsu i un llarg etcètera de modalitats, infantil marculino, femení i adults.

L'EQUIP ORGANITZATIU DEL JUDO RENSHINKAN, DE STAGE A CALA RAJADA.

Totes les institucions necessiten d'unes persones imprescindibles perquè les associacions o clubs siguin grans

Aquests són els voluntaris que de manera desinteressada sempre estan disposats a ajudar en tot el necessari. El Renshinkan presumeix de tenir per dir-ho d'alguna manera el millor equip del món. Els festivals, les demostracions i les competicions muntades per a aquest grup de gent, donen una seguretat i fan trobar a gust als pares, esportistes nens i grans participants en els esdeveniments.

Hi ha una activitat programada en el calendari del Renshinkan. Acabats els esdeveniments de tota la temporada, el "Estage del equip organitzatiu" no pot faltar, lloc: un hotel en Cala Rajada. Un intens cap de setmana, excursions a la muntanya, un capfico a les platges verges i un llarg etc d'activitats programades per a l'ocasió.