L’estada de convivència acull infants i adults a l’hotel Bellavista



El cap de setmana passat 16,17 i 18 de juny, el Renshinkan va ser el centre d'atenció del judo de la nostra comarca. La dotzena edició de l'estada de Cala Rajada va ser una autèntica festa.

Es van reunir 82 participants, entre esportistes i famílies, que van gaudir de les activitats programades, com ara l’excursió i berenar a les diferents platges del municipi ( Cala Gat, Son Moll), classe de judo a Cala Agulla, piscina, jocs al tatami, jocs al parc de Sa Gravera, després de sopar prendre tots junts un gelat al passeig marítim de Cala Rajada... Per descomptat l'activitat reina va ser l'acte de tatami a l'aire lliure, el festival davant de l'Hotel de concentració.

Tots els pares i acompanyants  presents, així com els clients de l’hotel no es van perdre l’ocasió de gaudir de la competició dels menuts, aplaudint els combats dels petits i les projeccions dels competidors.

Finalitzada la demostració es va fer l’acte de lliurament de les corresponents distincions a tots els participants. Aquestes van ser lliurats per la Sra. Lida, la subdirectora de l'Hotel Bellavista.

Es tancà la festa en què nens i pares i acompanyants allà presents van poder degustar un bocí de pastís realitzat pel professor de judo Pep Lluís Jaume, propietari del Forn Can Paco de Sa Pobla.